Türk yapımı Escape From Rikon’u denediniz mi?

Türk yapımı Escape From Rikon’u denediniz mi?

Tvee adlı Türk oyun stüdyosu tarafından Android ve iOS için geliştirilen koşu oyunu "Escape From Rikon" bu hafta içi Appstore ve Google Play'de kullanıma sunuldu.

Kullanıcıları tehlikelerle dolu Rikon adasına götüren ve bir hapishaneden kaçış hikayesi üzerine kurulu iki boyutlu grafiklere sahip oyun, ücretsiz olarak indirilebiliyor. En yüksek puanı toplamak üzerine kurulu oyunda, ilerlemek için tek yapılması gereken engellerin üzerinden zıplamak veya altından geçmek.

Escape From Rikon’u tek başınıza veya arkadaşlarınızla oynamanız mümkün. Tek oyuncu modunda görevleri yerine getirmeye çalışırken çoklu oyuncu modda arkadaşlarınız veya rastgele bir oyuncuyla yarışıyorsunuz. Aynı zamanda oyunda Facebook arkadaşlarınızla da yarışabiliyorsunuz.

Mıknatıs ve ölümsüzlük gibi 6 farklı yükseltmenin bulunduğu yapımda 4 farklı kıyafet ve daha başarılı olmamızı sağlayacak 4 farklı araç da bulunuyor.

Oyun, hem biçimsel hem de oynama şekli açısından Super Mario severlere hitap edecek gibi görünüyor.

İngilizce ve Türkçe olarak kullanılabilen Escape From Rikon; iOS 4.3, Android 2.1 ve üzeri yazılıma sahip olan cihazlarda çalışıyor.

Oyunun tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 4.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler