Türk Telekom Wi-Phone: Evde sekreter

Türk Telekom Wi-Phone: Evde sekreter

Artık her evin bir santrali, evdeki herkesin bir hattı olacak. Türk Telekom Wi-Phone sayesinde artık aile içerisinde herkesin ayrı bir dahili numarası olacak ve evlerde de telefonlara sesli yanıt sistemi cevap verecek. Sesli yanıt sistemi, arayan kişiyi görüşmek istediği kişiye bağlayacak.

Herkesin bir dahili numarası olacak
Mesela arayan kişi, operatörün “Anne ile görüşmek için 1’e, baba ile görüşmek için 2’ye, evin kızı ile görüşmek için 3’e basınız anonsuyla karşılanacak ve kiminle görüşmek istiyorsa onun numarasına basacak. Karşılama mesajını istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz.

Herkesin ayrı ayrı hat almasına gerek yok
Wi-Phone ile evdeki herkese, sanki herkesin ayrı ayrı ev telefonu varmış gibi benzersiz bir konfor yaşatıyor. Bu hizmetten yararlanabilmek için evdeki aile bireylerinin Wireless destekli cep telefonlarının olması veya internet bağlantısı olan bilgisayara sahip olması yeterli.

Sadece tek fatura gelecek
Bu teknolojiden yararlanırken herkese ayrı ayrı fatura gelmeyecek. Evdeki sabit telefonunuza her zaman olduğu gibi tek fatura gelmeye devam edecek.Yapılan görüşmelerin detaylarını faturada görebilecek, kim ne kadar konuşmuş bakabileceksiniz.

Cebit Eurasia Bilişim 2008 Özel Bölümü

  • Cebit Eurasia Bilişim 2008 ile ilgili tüm haberlere, resim ve video galerilerine ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 9.10.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler