Avea ve TTNET gidiyor, Türk Telekom tek marka oluyor

Avea ve TTNET gidiyor, Türk Telekom tek marka oluyor

Türk Telekom CEO'su Rami Aslan, bugün şirketinin düzenlediği basın toplantısında kurumsal yapılanma planlarını resmen açıkladı. Avea, TTNET ve Tivibu ile Türkiye'nin en büyük iletişim şirketi olan Türk Telekom, bundan sonra yoluna tek markayla devam etme kararı aldı. Bugün başlayacak değişim hareketi neticesinde ülkenin dört bir yanındaki Türk Telekom grubu mağazalarında yeni logo ve tek markayla hizmet verilecek.

Ankara merkezli telekomünikasyon şirketi, ilk kez geçen sene duyurduğu TT175 akıllı telefonuyla kafaları karıştırmıştı. 175 yıllık tarihinde ilk defa kendi markasını taşıyan bir akıllı telefonla tüketicilerin karşısına çıkan firma, müşterileriyle ilişkisini tüketici elektroniğine kadar ilerletmişti. Son değişimler Türk Telekom'u bu tür projelerde daha çok göreceğimiz anlamına geliyor.

Türkiye'nin her alanda en büyük iletişim şirketi olmayı hedeflediklerini belirten Rami Aslan, 206 bin kilometrelik fiber ağı, 4,5G altyapısı ve 5G teknoloji geliştirme sürecine gösterdikleri önemle bu üç alanda lider olmayı planladıklarını ifade etti. TV hizmetlerinde ise üç yıllık yayın hakları satın alınan UEFA ve Şampiyonlar Ligi maçlarının 4K Ultra HD kalitesiyle izlenebilecek olmasına vurgu yapıldı.



Eklenme tarihi: 26.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler