Tüm Turkcell'lilerle 65 TL'ye sınırsız

Tüm Turkcell'lilerle 65 TL'ye sınırsız

Cepte Limon Ferahlığı kampanyası kapsamında Turkecll faturalı hat sahipleri tüm vergiler dahil 78,8 TL'ye yurt içi her yöne geçerli 600 dakika ve tüm Turkcell'liler ile sınırsız görüşme hakkına sahip oluyor. 6 Mart tarihine kadar kampanyaya kayıt olan aboneler, 26 Haziran 2009'a kadar yurt içi her yöne kullanabilecekleri 600 dakikaya ilave tüm Turkcell'lilerle sınırsız görüşme hakkına sahip olacaklar.

Kampanyaya katılım
Bu avantajdan faydalanmak için SINIRSIZ yazıp 4323'e göndermeniz yeterlidir. Tüm bireysel faturalı aboneler bu kampanyadan yararlanabilir. Kontratlı iPhone kampanyasından yararlanan aboneler bu kampanyadan faydalanamaz. FCT cihazlarında kullanılan hatlar bu kampanyadan faydalanamazlar.

Kampanya detayları:

  • Kampanya bireysel faturalı aboneler için geçerlidir.
  • Kampanya ilk kayıt olan 300.000 abone ile sınırlıdır.
  • Kampanyaya dahil olan aboneler 23.02.2009 tarihinden sonraki ilk fatura kesim tarihinden itibaren kampanyadan yararlanmaya başlar.
  • Her yöne 600 dakikalık paket dakikaları diğer operatör numaraları ve sabit hat (ev,iş) numaraları ile yurt içi konuşmalarda geçerlidir.
  • Bu kampanya sadece Herkesle tarifesi, Herkesle 600 / 1200 /2500 paketleri ile alınabilir.

Sınırsız kullanım hakkında uyarı
Sınırsız kullanım hakkı Turkcell’lilerle yapılan yurt içi görüşmeler için geçerlidir. Aylık Turkcell'lilerle 5000 dakika üzeri kullanımların, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılmış olabileceği kabul edilir ve paket aşımları Herkesle tarifesi fiyatları üzerinden ücretlendirilir. Böyle bir kullanımın belirlenmesi durumunda veya kampanyadan faydalanan fakat telekomünikasyon ihtiyacını karşılamak dışında kötüye kullanım tespit edilen kullanımların belirlenmesi durumunda bu hatların tarifeleri Bizbize olarak değiştirilecek ve geçmiş kullanımları da Bizbize tarifesi üzerinden yeniden ücretlendirilerek aboneye faturalandırılacaktır.

Alo Paketi olanlar ne olacak?
Alo Paketiniz varsa, bu teklifi aldığınızda ilk fatura kesiminizle birlikte paketinizin kullanımı sona erecektir. Yeni fatura döneminde hem Herkesle paketinden hem de Turkcell'lilerle sınırsız konuşma imkanından faydalanmaya başlayacaksınız. Tekliften yararlanmaya başladığınızda Turkcell'lilerle yaptığınız tüm yurt içi görüşmelerde öncelikli olarak aylık sınırsız teklifinizi kullanacaksınız. Paket dakikalarınızı ise diğer operatör numaralarını ve sabit hat (ev ve iş) numaralarını arayarak yaptığınız yurt içi görüşmelerinizde kullanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 2.03.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler