Tüm marka kartlarınız Turkcell Cüzdan’da

Tüm marka kartlarınız Turkcell Cüzdan’da

Müşterileri için alışverişte kolaylıklar sunmaya devam eden Turkcell, marka kartlarını taşıma zorunluluğunu ortadan kaldıran yeni Turkcell Cuzdan’ı müşterilerinin hizmetine sundu.

Yeni servis ile Paro özellikli marka kartlarına cepten erişmek mümkün oluyor. Turkcell müşterileri, Turkcell Cüzdan’ın iPhone ve Android uygulamalarını cep telefonlarına indiriyor ve sahip oldukları mevcut marka kartlarını cep telefonlarına ekleyebiliyor.

Halihazırda kartı olmayan müşteriler Turkcell Cüzdan uygulaması üzerinden yeni kart başvurusunda bulunarak marka kartı oluşturup telefonlarından kullanmaya başlayabiliyor.

Turkcell Cüzdan’a eklenen marka kartlarını alışverişlerde kullanmak için müşterilerin tek yapması gereken ise, Turkcell Cüzdan uygulaması üzerinden kartı seçip “Kullan” butonuna bastıktan sonra ekranda beliren tek kullanımlık şifre ile cep telefonu numaralarını kasa yetkilisine söylemek.

İlk aşamada Paro ile yapılan anlaşma ile Aygaz, Beta, D&R, Forever New, Koçtaş, Sarar, Setur ve Yurtiçi Kargo marka kartları Turkcell Cüzdan üzerinden müşterilerin kullanımına sunuluyor.

Turkcell Cuzdan uygulamasını indirmek için CUZDAN yazıp 2222’ye göndermek ya da Apple AppStore veya Google Play’den Turkcell Cüzdan uygulamasını indirmek yeterli oluyor.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 28.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler