Totu Design kılıflar zengin seçenekleriyle MobilCadde.com’da

Totu Design kılıflar zengin seçenekleriyle MobilCadde.com’da

Akıllı telefonların en renkli aksesuarı cep telefonu kılıfları, her geçen gün birbirinden farklı ve özgün çeşitleri ile kullanıcılara alternatifler sunuyor. Son dönemin en yeni ve popüler markalarından Totu Design, beğenilen kılıfları ve üstün çeşitleriyle MobilCadde.com’da Türkiye satışına başladı.

Zarif kılıf tasarımlarıyla dikkat çeken Totu Design, özellikle iPhone 5 ve iPhone 5S kılıf seçenekleri ile ön plana çıkarken, aynı zamanda iPad ve Samsung’un yeni cihazı olan Galaxy S5 için de çeşitler sunuyor. Telefon kılıflarında altın renk modasının da artmasıyla birlikte, Totu Design kılıflarda çoğunlukla altın rengi kullanıyor.

Ultra ince kılıflarda kaliteyi hissedebileceğiniz en doğru seçim olan Totu Design kılıflar, hem şeffaf hem de kapaklı modellerinde bu tasarımını sürdürüyor. Metal tasarımlı kılıfları, özenle işlenmiş malzemesi ile zarifliğini koruyor. Pencereli Totu Design kılıflar iPhone 5 ve iPhone 5S için manyetik kapak şeridi ile tasarlanmış. Telefon çaldığında arayan kişi ismi pencere boşluğunda görünüyor, kapak açmaya gerek kalmadan arama yanıtlanabiliyor. Aynı zamanda stand özelliği bulunan bu modeller, kullanıcının keyifle dizi izlemesine de yardımcı oluyor.

Ultra ince, bumper, metal, kapaklı, pencereli ve standlı model Totu Design marka kılıflar MobilCadde.com’da alıcılarını bekliyor. Eşsiz kaliteye sahip özel tasarımlı bu modelleri arasından, telefonunuza uygun kılıfı bulabilirsiniz.

Tüm Totu Design marka kılıflar için tıklayın.



Eklenme tarihi: 19.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler