Today, bildiğimiz iPhone alarmlarının çok ötesinde

Today, bildiğimiz iPhone alarmlarının çok ötesinde

Andrew Hart tarafından hazırlanan Today uygulaması, siz uyurken olup biten her şeyi sizi istediğiniz saatte uyandırarak bildiren bir “haberci” özelliğinde. Yani, normal bir alarm sesi kullanmaktansa, Today, kurduğunuz alarm saatine kadar olan süredeki haber gelişmelerini, Twitter ya da Facebook etkileşimlerini, günün hava durumunu, takvim etkinliklerini ve e-posta bilgilerini size sesli olarak anlatıyor.

Üstelik Today, tamamen kişisel bir deneyim sunuyor. Siz uyurken hazır olmasını istediğiniz bilgilerin alınacağı tüm kanalları, görsel ve işitsel olarak özel hazırlanmış panellerden seçebiliyorsunuz. Panelleri de kendi zevklerinize göre düzenleyebiliyorsunuz.

Aynı zamanda kişinin gün içerisinde yapacağı işleri de sesli olarak bildiren uygulama, tıpkı bir alarm gibi erteleme özelliğine de sahip. Böylece biraz daha uyumak istediğiniz zaman Today’in hazırladığı bilgileri daha sonra da dinleme şansına sahip oluyorsunuz.

Geleneksel alarm özelliklerini günümüze yaratıcı bir şekilde uyarlayan ve 5,49 TL fiyat etiketiyle satılan Today’i edinmeden önce hazırlanan açıklayıcı videoyu izleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 4.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler