Tiny Thief oyunu Android ve iOS için satışta

Tiny Thief oyunu Android ve iOS için satışta


Tiny Thief, 5 Ants adlı İspanyol oyun stüdyosu tarafından geçen yıl duyurulmuştu, İlk olarak tabletler için geliştirilen, ancak bir türlü piyasaya sürülemeyen oyun, Rovio Games'in Rovio Stars girişimi kapsamına alınınca yeniden gündeme geldi. Kısa süre önce çıkış tarihi açıklanan Tiny Thief, Android ve iOS platformları için resmen satışa sunuldu. Hem tablet hem de akıllı telefonlara destek sunan yapım, saatler önce satışa çıkmış olsa da şimdiden sanal medyanın ilgisini çekmiş durumda.

Bulmaca türündeki oyunda oyuncular, minik bir hırsızı kontrol edecekler. Açgözlülük ve adaletsizliğin hüküm sürdüğü oyunun dünyasında amaç; küçük Robin Hood ile zenginlere ait mülkleri çeşitli bulmacaları çözerek çalmak. Altı büyük göreve sahip Tiny Thief'in oynanışı gizlenmeye dayalı. Türünün en sıra dışı örnekleri arasında yer alan 5 Ants oyunu, Android 2.3 Gingerbread ile iOS 5 ve üstü işletim sistemi versiyonlarını destekliyor.

45-49 megabayt büyüklüğündeki Tiny Thief'in iOS sürümü 5,49 TL, Android sürümü ise 3.41$ fiyat etiketiyle tüketicilerin beğenisine sunuldu. Apple App Store ve Google Play Store dijital içerik mağazalarında bulabileceğiniz oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 12.07.2013
Kaynak: http://www.rovio.com/en/our-work/games/view/55/tiny-thief

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler