Tiny Thief, 11 Temmuz'da Android ve iOS için yayınlanacak

Tiny Thief, 11 Temmuz'da Android ve iOS için yayınlanacak

GDC 2012'de duyurduğu Tiny Thief adlı mobil oyununu takip eden üç ay içerisinde yayınlayacağını beyan eden 5 Ants adlı yapımcı, bir yılı aşkın süredir oyun üzerinde çalışıyor. İlk olarak bir Apple iPad oyunu olarak tanıtılan Tiny Thief artık hem Android hem de iOS platformunu kullanan telefon ve tabletler içni hazırlanıyor.

Barcelona merkezli oyun stüdyosu, el çizimi çevreleriyle dikkat çeken beş farklı bölüm ve her bölümde beş seviyeden oluşan bir ürün ortaya koymuş. Küçük bir hırsızı basit bir kontrol sistemi ile idare edeceğimiz bulmaca türündeki oyunda, seviyeleri tamamlayabilmek ve elmas gibi değerli eşyalara ulaşabilmek için çoğunlukla saklanmamız gerekecek. Oyunun telefonlar için geliştirilen sürümünde oyuncular, yakınlaştırma yaparak daha fazla detaya ulaşıp seviyelerdeki bulmacaları çözmeye çalışacak.

Teknoloji medyasının beğenisini kazanan, fakat uzun bir süre ertelenen Tiny Thief'in çıkış tarihi nihayet netleşti. 11 Temmuz'da Google Play Store ve Apple App Store içerik mağazalarında mobil cihaz sahiplerinin beğenisine sunulacak yapımın tanıtım videosunu aşağıdan izleyerek Tiny Thief hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 4.07.2013
Kaynak: http://toucharcade.com/2013/07/03/tiny-thief-finally-gets-dated-heading-to-ios-on-july-11/

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler