Thor: The Dark World filminin resmi oyunu Android ve iOS için geliyor

Thor: The Dark World filminin resmi oyunu Android ve iOS için geliyor


Gameloft, Marvel ile devam eden lisans anlaşması kapsamındaki yeni oyununu resmen duyurdu. Thor: Karanlık Dünya (The Dark World) filminin resmi mobil oyununu geliştirdiğini ilan eden Paris merkezli oyun stüdyosu, zindan tabanlı oynanışa sahip yapımın sonbaharda Android ve iOS işletim sistemli akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için yayımlanacağını müjdeledi.

100'den fazla görev, ilk ve yeni vizyona girecek ikinci filmden karakterler ve Thor: Karanlık Dünya'nın yazarlarından Christopher Yost'un kaleme aldığı hikayesiyle mobil oyunseverleri umutlandıran ikinci Thor filminin resmi oyunu, The God of Thunder, Fandral, Hogun ve Volstragg karakterlerinin de oyun içerisinde kontrol edilebilmesine imkan tanıyacak. Tümüyle uygulama için ödeme sistemi odaklı bir oyun yerine bu fonksiyon ile donatılmış ücretli iş modelini benimsemesi beklenen Thor: The Dark World, gösterim tarihi Kasım 2013 olan filmin izleyiciyle buluşmasından hemen önce Google Play Store ve Apple App Store'de dağıtılmaya başlayacak.

Apple iPhone, iPad ve iPod touch ile Android'li mobil aygıtlara destek sunacak bu yılki ikinci Gameloft/Marvel yapımına ait oyun içi görüntülere de sahip ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 24.07.2013
Kaynak: http://blog.gameloft.com/index.php/2013/07/22/thor-the-dark-world/

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler