Telltale Games'in ünlü Walking Dead oyunu Android platformunda

Telltale Games'in ünlü Walking Dead oyunu Android platformunda

Telltale Games tarafından geliştirilen ve ilk bölümü Nisan 2012'de oyuncularla buluşan The Walking Dead oyunu, bugün ilk kez Android işletim sistemi için indirmeye sunuldu. Robert Kirkman'ın ünlü çizgi roman serisi ve televizyon dizisiyle aynı evreni paylaşan oyun, diğer Walking Dead yapımlarının aksine benzersiz bir oynanış türü benimsiyor. Yürüyen ölüler olarak nitelendirilen zombilerle dolu bu dünyada, söyleyeceğiniz her söz, yapacağını her hamleyle oyundaki serüveninizi şekillendirmek sizin elinizde.

Hikayenin kontrolünü oyuncuya veren The Walking Dead, oyunculara Lee Everett'in gözünden bu korkutucu dünyayı tecrübe etme fırsatı sunacak. Bir suçlu olan ve mahkum edildiği hapishaneye götürülürken zombi salgını patlak veren Lee, zombi saldırılarından sağ çıkmayı başaran diğer şanslı insanlarla ilişkilerinde oyuncunun tercihlerine göre hareket edecek. Anlaşılacağı üzere interaktif bir oyun akışına sahip yapım, aksiyon ve dram dolu hikayesiyle milyonlarca oyunucunun beğenisini kazanmayı başarmıştı.

İlk sezonu ücretsiz olarak indirilebilir olan Android için The Walking Dead'in 2, 3, 4 ve 5. sezonları ile 400 Days DLC'sini uygulama içi ödeme sistemi üzerinden %35 indirimle satın almak da mümkün. 90'dan fazla yılın oyunu ödülü toplayan, NVIDIA Shield destekli oyunu oynayabilmek için en az 1 GHz çift çekirdekli işlemci, 1 GB sistem belleği ve Adreno 200, Mali-400, PowerVR SGX540 serisi grafik birimlerinden birine sahip yongalar ya da Tegra 3 çipsetten gücünü alan bir cihaza sahip olmak gerekiyor. Oyunun Play Store bağlantısı aşağıdadır.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 8.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler