Walking Dead: The Game Sezon 2 iPhone ve iPad için satışta

Walking Dead: The Game Sezon 2  iPhone ve iPad için satışta

Her ne kadar aynı isimli çizgi roman ve televizyon dizisi farklı zombi hikayelerini konu alsa da Walking Dead: The Game Sezon 2'de yine yaşayan ölülere karşı bir mücadele yer alıyor. İlk sezonu 2012’nin en iyi oyunu seçilen uygulama, iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarının yanı sıra oyun konsolları ve Microsoft Windows ile OS X işletim sistemli bilgisayarlarda oynanabiliyor.

Robert Kirkman’ın ödüllü çizgi romanında uyarlanan ve Telltale Games tarafından geliştirilen oyunda, anne ve babası ölen Clementine adındaki bir kız çocuğu zombilere karşı hayatta kalmaya çalışıyor. Oyun, 2014 süresince sunulacak 5 bölümden oluşuyor. Bölümlerin isimleri sırasıyla şöyle: All That Remains, A House Divided, In Harm’s Way, Amid the Ruins ve No Going Back.

İlk sezona göre yeni mücadeleler ve lokasyonlar içeren oyunun birinci sezonunda verdiğiniz kararlar ve 400 Gün, ikinci sezonda yaşayacağınız hikayeyi etkiliyor. App Store’de 8,99 TL karşılığı satın alınabilen oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 21.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler