Telefonunuz için Bayramlık Kılıflar

Telefonunuz için Bayramlık Kılıflar

Telefon kılıfları artık cihazınızı yalnızca korumakla kalmıyor kıyafetinize de şıklık ve tarz katıyor. Gün geçtikçe artan kılıf çeşitleri, farklı türdeki ürünler arasından seçim yapma imkanı sağlayarak birden fazla kılıf almayı cazip kılıyor.

Kılıf türlerini şöyle bir incelediğimizde; kapaklı, rubber, silikon, taşlı, çekmeli kılıf gibi birçok seçeneğin mevcut olduğunu görüyoruz. Telefonunun hasar görmesi konusunda hassasiyeti olan kullanıcıların seçimi genellikle çekmeli kılıflar veya kapaklı kılıflardan yana oluyor. Fakat bu kılıflar, telefonu çok iyi korumasıyla beraber telefon kullanımında zorluk oluşturuyor ve görsel anlamda kullanıcıya çok fazla seçenek sunmuyor. Hal böyle olunca kullanıcılar telefonuna kılıf seçerken giyimine, tarzına, gideceği yere göre birden fazla kılıfı değişerek kullanıyor.

Kış mevsiminde giyime göre daha çok kapaklı ve koyu renk kılıflar tercih edilirken; yaz mevsiminde daha çok silikon, rubber ve açık tonlarda renkli kılıflar tercih ediliyor.

Telefon kılıfı modasıyla birlikte güne özel kılıf tercihi bayramda da sizleri bekliyor. Bayramda sevdiklerinizle bir araya gelirken şık kıyafetinize uyum sağlayacak bir kılıf tercih etmelisiniz. Sizin için seçtiğimiz birkaç kılıfı galeriden inceleyebilir, daha fazla seçenek için Mobilcadde.com sitesini inceleyebilir, beğendiğiniz ürünleri satın alabilirsiniz.

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 31.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler