Tedarikçiler Ucuz iPhone'u doğruladı

Tedarikçiler Ucuz iPhone'u doğruladı

Apple kendi köşesine çekilmiş ve yeni telefonları için çalıştığı şu günlerde, cihazlarını da meraklı gözlerden bir sır gibi saklıyor. Haberler ise genellikler ya tahmin ya da kaynaklardan alındığı söylenen bilgilerle sınırlı kalıyor. Özellikle bu senenin en çok konuşulan konularından biri de yeni iPhone’ların arasına ucuz iPhone katılacağı söylentisiydi. Son gelen haberler ise bu dedikoduyu doğrular nitelikte.

ETrade Supply tedarik firmasının elde ettiği bilgiye göre Apple, ucuz iPhone için çalışmalarını daha hızlı bir şekilde sürdürmeye başladı. Yine aynı kaynak, Apple’ın ucuz iPhone’u da seri bir hale getireceğini ekleyerek standart iPhone gibi ilerleyen yıllarda da üretimin devam edeceğini belirtti.

Apple’ın gelişmekte olan ülkeleri hedef aldığını belirten haber kaynağı, Çin ve Hindistan gibi ülkelere dikkat çekiyor. Henüz ucuz iPhone’un ne zaman piyasada olacağına dair herhangi bir bilgi mevcut değil. Hatta iOS 7 ve üretim sorunları kaynaklı ertelemenin bile olabileceği konuşuluyor. Şimdilik bilinen en makul tarih ise iPhone 5S için Temmuz ayı.



Eklenme tarihi: 7.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler