Meşhur sanal klavye SwiftKey artık tamamen ücretsiz, hemen indirin

Meşhur sanal klavye SwiftKey artık tamamen ücretsiz, hemen indirin

İlk kez dört sene önce Android platformu için indirmeye sunulan SwiftKey sanal klavye uygulaması, 5.0 sürüm numaralı yeni güncellemesiyle artık ücretsiz olarak dağıtılmaya başladı. Son iki yılın en çok satan Android uygulaması konumundaki SwiftKey, bir klavye için talep edilen 8,5 liralık ücretine karşın 1-5 milyon aralığında satış gerçekleştirmişti. Londra merkezli geliştirici, bundan sonraki dönemde ana SwiftKey deneyimi yerine son uygulama versiyonuyla hizmet vermeye başlayan SwiftKey Store üzerinden gelir arayarak kullanıcı kitlesini artırmayı planlıyor.

Android 4.1 ve üstü sürümlerde geçerli olmak üzere eklenen 800'den fazla emoji ve emoji tahmin sistemi, geliştirilen sözcük tahmin motoru, Flow yazma metodunda iyileştirmeler, isteğe bağlı aktifleştirilebilen sayılar için atanmış özel bir düğme satırı, yeni varsayılan tema ve 30'dan fazla ücretli/ücretsiz temayı beraberinde getiren SwiftKey Store, v5.0 güncellemesinin başlıca yenilikleri arasında yer alıyor.

Uygulamayı ücret ödeyerek satın alanlar için 10 temadan oluşan özel bir paket hediye edeceğini müjdeleyen İngiliz mobil yazılım girişimi, resmi Youtube hesabında yayınladığı videolarla SwiftKey 5'e dair önemli fonksiyonları görsel olarak kullanıcılarına anlatıyor. Aşağıdaki tanıtım videosunu izleyip Google Play Store'den uygulamayı edindikten sonra diğer talimat videolarına da göz atmanızı tavsiye ederiz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 11.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler