Clash of Clans geliştiricisinden yeni oyun: Smash Land

Clash of Clans geliştiricisinden yeni oyun: Smash Land

Japon telekomünikasyon devi Softbank idaresine geçtikten sonra ilk oyununu piyasaya süren Supercell, dördüncü mobil yapımını test etmeye başladı. Hay Day, Clash of Clans ve Boom Beach ile 2014'te 1,7 milyar dolar gelir elde etmeyi başaran Finlandiya merkezli oyun geliştiricisi, son oyununda yeni idarecilerinin etkisinde kalmış görünüyor.

Smash Land adı verilen yeni Supercell oyunu, Japonya'da geniş bir oyuncu kitlesine sahip Monster Strike ile aynı oynanış türünü benimsiyor. Oyuncu, kendisine verilen kahramanları düşman kuvvetlerine fırlatarak farklı özelliklerde bölümleri tamamlamaya çalışıyor ve bunun neticesinde bir ganimet elde ediyor.

Enerji tabanlı bir "freemium" iş modeli benimseyen Smash Land, oyunculara arkadaşlarıyla birlikte bir takım oluşturma ve diğer oyuncularla mücadele etme imkanı da tanıyor. Ancak her mücadelenizde azalan enerjiniz, oyunu dilediğiniz kadar oynayabilmenize müsaade etmiyor.

Şimdilik yalnızca Kanada'daki iOS cihaz sahipleri için erişilebilir olan oyunun yaza doğru tüm dünya genelinde yayımlanacağı tahmin ediliyor. Oyunun kısa bir incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 2.04.2015
Kaynak: AppAnnie

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler