Subway Surfers Android ve iPhone oyunu

Subway Surfers Android ve iPhone oyunu

Mobil işletim sistemlerinin mağazalarında oyunlara her gün bir yenisi daha eklenirken, ücretli veya ücretsiz olarak markete eklenen bu oyunlardan sonsuz koşu tarzındaki oyunlar büyük ilgi görüyor.

Bugün de sizleri Android ve iOS kullanıcıları arasında çok sevilen macera oyunu ile tanıştıracağız, Subway Surfers. Google Play’de ücretsiz en popüler uygulamalar listesinde 4. sırada yer alan oyun son zamanlarda sıklıkla örneğini gördüğümüz sonsuz koşu türünden. Tren istasyonunda trenleri sprey ile boyarken yakalanan bir çocuk ve onu köpeğiyle birlikte kovalayan bir görevli oyunun konusunu oluşturuyor. Görevliden kaçarken çocuğun toplaması gereken altınlar ise oyunun puan kısmını oluşturuyor. Dokunmatik ekranda sağ ve sol yaparak yön değiştirebilen kahraman, yukarı ve aşağı komutlarıyla da önüne çıkan engelleri aşabiliyor.


Oyunun sürekli güncelleniyor olması da kullanıcılardaki oyuna olan bağlılığı artıran bir faktör. Grafik ve ses olarak başarılı bir şekilde kurgulanan oyun, hiç dinmeyen heyecanı ile özellikle de bu türü seven oyun meraklılarını bekliyor.



Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 13.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler