Tomb Raider serisinin ilk oyunu iOS platformu için satışta

Tomb Raider serisinin ilk oyunu iOS platformu için satışta

Core Design tarafından geliştirilen ve dağıtımını Eidos Interactive'nin üstlendiği Tomb Raider, bugün resmen iOS işletim sistemi için piyasaya sürüldü. 1996 yılındaki orijinal PlayStation dağıtımından port edilen efsane oyun, eğlence sektörünün en büyük serilerinden birini mobil oyuncularla buluşturdu.

Square Enix Mobile tarafından mobil ekosistemlere getirilen yapım, video oyun sektörünün ünlü kadın kahramanı Lara Croft'u beraberinde getiren ilk orijinal iOS oyunu durumunda. Dokunmatik ekranlara yönelik bir kontrol sistemiyle donatılan üç boyutlu aksiyon-macera türündeki oyun iOS 7'yle destek kazanan iPhone oyun kontrolcüleriyle de tecrübe edilebilecek.

iOS 7.0 ve üstü işletim sistemi versiyonlarına sahip iPhone, iPad ve iPod touch modelleriyle uyumlu Square Enix imzalı Tomb Raider I portunu edinmek için 1,79 TL ödemeniz yeterli. 294 MB civarında bir indirmeye ihtiyaç duyan oyunun ilerleyen dönemlerde çıkması muhtemelen diğer Tomb Raider yapımlarının habercisi olduğu tahmin ediliyor. Oyunun yakında Android platformu için de piyasaya sürülmesi beklenirken; Windows Phone 8 ve BlackBerry 10 işletim sistemleri için herhangi bir bilgi bulunmuyor.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 17.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler