Sprinkle Islands, Android ve iOS için yayınlandı

Sprinkle Islands, Android ve iOS için yayınlandı


Türünün en iyi yapımlarından biri olarak birçok ödüle layık görülen ilk Sprinkle oyunu, 2011'de satışa sunulmuştu. Sprinkle'nin geliştiricisi Mediocre, başarılı ürününü bir oyun serisine çevirerek yeni yapımı Sprinkle Islands'ı mobil cihaz sahiplerinin beğenisine sundu. Üst düzey grafik ögeleri ve animasyonlarıyla oyunseverleri etkisi altına alan ilk Sprinkle'den çok daha üstün görsel detayları bünyesinde barındıran Sprinkle Islands, oynanış yapısında da önemli değişiklikleri beraberinde getiriyor.

Dört farklı ada temalı çevrede 48 bölüme sahip olan oyunda, seviyeleri geçebilmek için her aşamada farklı engelleri aşmak, belirlenen noktaya ulaşabilmek adına çeşitli bulmacaları çözmek gerekiyor. Kontrol edilen su tulumbasının konumunu ve uzunluğunu ayarlayarak engelleri aşmak mümkün. Yenilenen dokunmaya dayalı kontrol sistemi, geliştirilen su fizikleri ve yeni su seviyesi göstergesiyle Sprinkle Islands, mobil oyun sektörünün seçkin ürünleri arasında yer alan Sprinkle'den sonra serinin takipçilerini tatmin edecek bir oynanış deneyimi ortaya koymayı başarıyor.

Ücretsiz versiyonuna kaynak bağlantısından ulaşılabilecek Sprinkle Islands'ın Android sürümü 2,01$, iOS sürümü ise 1,99$ seviyesinden fiyatlandırılmış. Android 2.3 ve iOS 4.3 üstü işletim sistemli aygıtlara yüklenebilen oyunu Google Play Store ve Apple App Store'den satın almak mümkün. Sprinkle Islands'ın resmi tanıtım videosunu izleyerek yeni çevreler ve oynanış hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 13.07.2013
Kaynak: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mediocre.sprinkle2free

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler