Spotify’den Çalışanlar İçin Ücretsiz Premium Abonelik

Spotify’den Çalışanlar İçin Ücretsiz Premium Abonelik

Spotify, “Spotify for Work” yeni abonelik abonelik paketini duyurdu. Şimdilik yalnızca birkaç ülkede kullanıma sunulan bu hizmetin ilerleyen zamanlarda bütün ülkelere sunulması bekleniyor.

Popüler çevrimiçi müzik ve podcast programlarından olan Spotify ile yeni özellik sayesinde şirkette çalışan kişilere Premium abonelik imkanı sunulacak. Hem de ücretsiz bir şekilde. Her ne kadar bu hizmet çalışan kişilere herhangi bir ücret karşılığı sunulmayacak olsa da, söz konusu paketin ücreti patronların cebinden çıkmış olacak.

Spotify for Work için ilk müşteri Accenture adında bir şirket oldu. Şirket, şu an İsveç, Letonya ve Litvanya’daki çalışanları için bu hizmeti satın aldı.

Spotify for Work hizmetinden kullanıcılar diledikleri zaman yani 7/24 yararlanabilecek. Yani kişilerin özellikle mesai saatleri içerisinde olması gerekmiyor.

Spotify for Work, tıpkı Spotify Aile paketi gibi diyebiliriz. Onun bir farklı versiyonu olabilir hatta. Spotify Aile paketinde ailedeki tek bir kişinin tüm aile bireyleri için ödeme yapması gibi, Spotify for Work paketinde de iş yerindeki patron, çalışanlar için ödeme yapmış oluyor. Yeni abonelik sistemi için ödenmesi gerekecek olan tutar ise henüz belli değil.

Spotify tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni abonelik uygulamasının temelinde çalışanların ödüllendirilmesinin ve çalışanlara ekstra deneyimler sağlamak olduğu görülmekte.



Eklenme tarihi: 20.05.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler