Spor Yaparken İhtiyacınız Olan Teknolojik Aksesuarlar

Spor Yaparken İhtiyacınız Olan Teknolojik Aksesuarlar

Sağlıklı bir yaşamın ilk koşulu olan spor yapmak, gün geçtikçe gelişen ve bilinçlenen toplumumuzda hobi olmaktan çıkarak bir yaşam tarzı haline geldi. Öyle ki artık spor salonlarında yer bulunamadığı gibi, koşu parkları ve sahiller bile günün her saati, sporsever insanlarla doluyor. Spor yaparken iletişimden kopmak istemeyen teknolojiseverler için, MobilCadde.com uzman ekibi sporda ihtiyaç olan teknolojik aksesuarları listeledi.

Çoğu insan için kaliteli yaşamın olmazsa olmazı olan sporda, iletişimden kopmak istemeyen kişiler, son dönemin en popüler teknolojik aksesuarlarını, spor kombinleriyle bütünleştiriyor. Gündelik hayatta olduğu gibi sporda da en çok ihtiyaç duyulan teknolojik aksesuar, şüphesiz ki akıllı telefonlar. Cep telefonlarına yeni bir bakış açısı getiren akıllı telefonlar ile birçok farklı aksesuarı tercih etmeye başlayan kullanıcılar, sporda da cihazlarını asistan olarak kullanıyor. Sporda ihtiyaç duyulan teknolojik aksesuara en temel olarak kol bantları, kulaklık, akıllı bileklik ve akıllı saatleri örnek verebiliriz.

Kol Bantlı Kılıflar
Telefonunuzun dört bir yanını koruyan kont bantlı kılıfları spor yaparken rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Telefonunuzu yanınızda bulundurmak istiyorsanız, ayarlanabilir kol bandı sayesinde spor yaparken de iletişimde kalıp, sosyal medyada paylaşımda bulunabileceksiniz. Birden fazla renk seçeneğine sahip spor kol bantlı kılıfları spor kıyafetlerinizle kolayca kombinleyebileceksiniz.

Kulaklık
‘’Müzik, ruhun gıdasıdır.’’ demiş atalarımız. Spor yaparken de müzikten vazgeçemeyenler için kulaklık olmazsa olmazdır. Her modelde, her zevke hitap eden kulaklıklarla sporda en sevdiğiniz müzikleri dinleyebileceğiniz gibi, sevdiklerinizle telefon görüşmelerinizi de rahatlıkla yapabileceksiniz. Ayrıca fermuarlı kulaklıklar, sporda kablo karışıklığı derdini ortadan kaldıracağından, kulakiçi modellerde ilk tercihiniz olmalıdır.

Akıllı Bileklikler
Son zamanların en popüler teknoloji ürünlerinden biri de akıllı bileklikler. Eğer akıllı bir telefonunuz varsa uyku, hareket ve yemek kalitenizi akıllı bileklikler sayesinde arttırabilir, daha verimli bir gün geçirebilirsiniz. Akıllı bilekliklerle yapabilecekleriniz bunlarla da sınırlı kalmıyor. Mobilcadde uzmanları, spor ve teknolojiyi bir arada yaşayanlar için akıllı bilekliklerin vazgeçilmez olduğunu vurguluyor. Akıllı bilekliklerin alarmı sayesinde koşu mesafenizi, süreyi ölçerken, kendinize hatırlatmalar yapabilir, sosyal ağlarda paylaşımda da bulunabilirsiniz.

Akıllı Saatler
Sporda iletişimde kalmak için cep telefonunuzun yanınızda olmasına artık gerek yok. Akıllı saatler hem telefon hem saat hem de şık bir bileklik işlevi görüyor. Akıllı saatiniz varsa gelen aramaları cevaplayabilir, yeni aramalar gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca telefonunuza gelen mesajlarınıza ulaşabilirsiniz. Akıllı saatinizle aynı zamanda hava durumu, müzikler, alarm, kişi ekleme ve daha birçok özelliği de kullanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 13.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler