Spigen kılıflar Mobilcadde.com’da

Spigen kılıflar Mobilcadde.com’da

Cep telefonu kılıf ve aksesuarda dünyanın önde gelen markalarından olan Spigen artık MobilCadde.com’da! Türkiye’nin lider aksesuar sitesi MobilCadde.com, geniş ürün çeşitlerine Spigen marka kılıf ve ekran koruyucu filmleri de kattı. Aynı gün ücretsiz kargo seçeneğiyle bu ürünleri sipariş edebilirsiniz.

Bilmeyenler için MobilCadde.com; 2010 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren bir Kule Grup kuruluşudur. Diğer mobil telefon aksesuar satış sitelerinden en büyük farkı, 10.000'den fazla aksesuar çeşidiyle Türkiye'de lider ve Avrupa'da da ilk 5'de yer alıyor olmasıdır. Bununla birlikte sitedeki ürünlerin %90'dan fazlası stoklarda bulunduğundan siparişleriniz aynı gün kargoya verilecektir ve bu sayede çevrimiçi alışveriş sitesi size hızlı bir alışveriş deneyimi yaşatacaktır. Böylesine ürün çeşitliliği olan bir hizmete Spigen’in birbirinden şık kılıfları da eklenince MobilCadde.com kullanıcılar için en doğru adres haline geldi.

MobilCadde.com’da satışa çıkan Spigen kılıfları sizler için inceledik. Siz de tüm Spigen kılıf ve aksesuar çeşitlerini MobilCadde.com'dan incelemek ve satın almak için tıklayın

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 10.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler