Spark Camera ile videolarınızı kişiselleştirin

Spark Camera ile videolarınızı kişiselleştirin

Vine ve Instagram ile sosyal medyada hızla yayılan video furyası devam ettikçe video çekme ve editleme uygulamaları da geliştirilmeye devam ediyor. Bu uygulamalardan biri olan Spark Camera, pratik ve kişiselleştirilebilen özellikleriyle ön plana çıkıyor.

IDEO tarafından geliştirilen uygulamada isterseniz telefonunuzda var olan videoları upload ediyor isterseniz de uygulama içinde kendi videonuzu kaydediyorsunuz. Kaydetmek için ekranın tam ortasını parmağınızla basılı tutmanız yeterli. Upload süresi oldukça hızlı videoların süresi maksimum 30 saniye olmak zorunda. Ardından videoyu başından veya sonundan olacak şekilde istediğiniz gibi kesebiliyorsunuz. Uygulamada var olan filtrelerden birini videonuza uygulayabilirsiniz.

Videonuzun müziğini telefonunuzdaki müzik listenizden seçme şansınız da var, böylece videonuzu istediğiniz bir parça eşliğinde oynatabilirsiniz. Son olarak videonuzu kaydedip Twitter, Facebook, Instagram, iMessage yoluyla paylaşabilir ya da telefonunuza kaydedebilirsiniz.

App Store’den ücretsiz olarak indirilebilen Spark Camera’nın tanıtım filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 19.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler