Sony, gelecek yıl yeni tasarım anlayışıyla akıllı telefonlar üretecek

Sony, gelecek yıl yeni tasarım anlayışıyla akıllı telefonlar üretecek

Sony Ericsson ortaklığının tamamını satın aldıktan sonra 2013'te yeniden kendi markasıyla mobil sektöre giriş yapan Sony, dört senedir tüm telefonlarını aynı tasarım anlayışıyla üretiyor. OmniBalance olarak isimlendirilen bu tasarım dili, Xperia X serisiyle beşinci yılına girerken giderek çağın gerisinde kaldığını göstermeye başladı. Sony'nin Hindistan'daki bir yetkilisinden gelen resmi açıklamaya göre, beklenen değişim önümüzdeki yıl tüketicinin beğenisine sunulacak.

Çinli üreticilerin öncülük ettiği, bu yıl Samsung, LG ve son olarak Apple'nin iPhone X ile dahil olduğu en-boy oranı 19,5:9 seviyesine kadar çıkan uzun, çerçevesiz ekranlı tasarımlar mobil cihaz tasarımlarında sektörün çehresini değiştirdi. Yeni iPhone 8 serisini dahi gölgede bırakan yeni tasarım modası, sonunda Sony'i de etkisi altına almayı başarmış görünüyor.

OmniBalance anlayışını Xperia X serisiyle hayatta tutmaya devam edeceklerini belirten Sony Hindistan yöneticisi Kenichiro Hibi, gelecek yıl yeni tasarımın yeni bir ürün ailesiyle satışa çıkacağını belirtiyor. Şubat ayındaki MWC 2018 etkinliğinde tanıtılabileceği düşünülen yeni nesil Sony telefonlar arasında küçük bir ihtimal de olsa ilk OLED ekranlı Xperia da bulunabilir.



Eklenme tarihi: 27.09.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler