Sony Xpreia UL ile saniyede 15 kare

Sony Xpreia UL ile saniyede 15 kare

Bu sene farklı bir strateji ile birbiri ardına telefonlarını kullanıcıların beğenisine sunan Sony, özellikle orta-üst segment arası ürünleriyle tüketicilerin beğenisini kazanmaya çalışıyor. İşte bu ürünlerden biri olan ve Japonya pazarı için ilke olarak piyasaya sürülecek yeni telefon ise Xperia UL.


5 inçlik Full HD ekrana sahip olan yen telefon 1.7 GHz hızında dört çekirdekli işlemci kullanıyor. Güç konusunda 2013 senesinin amiral gemilerinden biraz daha geri kalan telefon Xperia Z’den daha kalın bir tasarıma sahip. Bu aralar tüketiciler ve üreticiler arasında moda olan suya ve toza dayanıklılık konusunda Xperia UL de IP5X ve IPX5/8 sertifikaları ile bu trende uyum sağlıyor.


Xperia UL’yi diğer telefonlardan daha üstün kılan özelliği ise Exmor RS sensörüne sahip 13 MP kamerası ile saniyede 15 kare fotoğraf çekebilmesi. En hızlı fotoğraf çekimi ünvanını da böylecek ele geçiren Sony Xperia UL çıkarılabilir arka kapak ve batarya ile de farklı bir avantaja daha sahip.

Telefonla ilgili ayrıntılı teknik bilgiler henüz mevcut değil. 25 Mayıs’ta Japonya pazarına beyaz, siyah ve pembe renklerde satışa sunulacak yeni akıllının ülkemize gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 20.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler