Sony Xperia Z4, küresel piyasaya Xperia Z3+ olarak sunulacak

Sony Xperia Z4, küresel piyasaya Xperia Z3+ olarak sunulacak

Sony, geçtiğimiz günlerde Japonya'da organize ettiği bir etkinlikle yeni üst düzey akıllı telefonu Xperia Z4'ü gün yüzüne çıkarmıştı. Yepyeni bir amiral gemi telefonu olarak geliştirildiği varsayılan cihazın sıradan bir etkinlikte sıradan bir donanımla tanıtılması endüstriyi şaşırtmıştı. Ancak görünen o ki, Japon elektronik devinin 2015 amiral gemisi Z4 olmayacak.

2013'ten beri Sony'nin amiral gemi telefonlarını bünyesinde barındıran Xperia Z serisi, son ürünüyle amiral gemi bayrağını başka bir ürün ailesine bırakacak gibi görünüyor. Bir Xperia Z4 aksesuarına ait aşağıdaki ürün açıklamasından da anlaşılacağı üzere cihazın ikinci ismi Xperia Z3+ olacak. Bu bilgi, henüz küresel piyasa için tanıtılmamış olan Japonya'ya özel Z4 modelinin dünyaya kafaları karıştıracak bir isimle sunulmayacağını gösteriyor.

Yeni amiral gemisi için farklı bir isimlendirme tercih edecek olan Sony, muhtemelen ülkesinde Z4 adıyla tanıttığı telefonu önümüzdeki ay Z3+ olarak diğer ülkeler için resmen tanıtacak. Buna benzer iddialar Xperia Z4 tanıtımından önce de medyada kendine yer bulmuştu. Ortaya çıkan son deliller sayesinde Sony'nin 2015 amiral gemi telefonu için bekleyişin yeniden başladığını doğrulayabiliriz.



Eklenme tarihi: 29.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler