Sony Xperia Z4'ün dokunmatik paneli sızdı

Sony Xperia Z4'ün dokunmatik paneli sızdı

Son amiral gemi akıllı telefonu haftalar önce ülkemize giriş yapan Sony, bir senedir aynı yapıya sahip üç farklı üst düzey telefon piyasaya sürdü. Görünüm konusunda yavaş bir ilerleyişten yana tavır koyan üretici, 2015'te de OmniBalance dizayn dilinden şaşmayacak gibi görünüyor.

FutureSupplier.com sitesinin sızdırdığı görüntüler, Xperia Z4'ün ilk kez gün yüzüne çıkmasını sağladı. Daha önce ortaya atılan iddiaların aksine Z4, 5,2 inçlik Xperia Z3'ten boyut hususunda farksız bir paneli beraberinde getirecek. LCD dokunmatik panelleri yan yana karşılaştırılan Xperia Z serisinin şimdiki ve gelecek amiral gemileri, hoparlör konumlandırması, sensörler ve ön kameranın yer değiştirmesi dışında hiçbir tasarımsal farklılığa sahip değil.

2560 x 1440 piksel çözünürlüklü bir JDI üretimi LCD ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 çipset, 4 GB RAM, 32 GB dahili hafıza ve 21 MP Sony IMX230 kamera sensörünü beraberinde getirmesi beklenen Xperia Z4, Japon üreticinin 5 Ocak 2015 tarihili CES 2015 basın konferansında tanıtılacak.



Eklenme tarihi: 17.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler