Sony Xperia Z4'ün ilk resmi görüntüsü sızdı

Sony Xperia Z4'ün ilk resmi görüntüsü sızdı

İnternet aleminin en çok hack olayına karışmış ismi Sony, son günlerde yeni bir saldırının döküntüleriyle uğraşıyor. Kendilerini Guardians of Peace (GOP) olarak tanımlayan internet korsanları, 24 Kasım'da Sony Pictures sunucularını ele geçirmiş ve istekleri yerine getirilmediği takdirde şirket ağından topladıkları verileri yayımlayacaklarını bildirmişti. Dün ABD tarafından yapılan açıklamayla arkasında Kuzey Kore olduğu resmileşen saldırı, yalnızca Sony yapımı filmler, film senaryoları ve çalışan bilgilerini açık etmedi. Sony Pictures yöneticilerine ait e-postaları da kapsayan hack olayının akabinde basına servis edilen postalar, bugün Xperia Z4 olarak bilinen yeni Sony akıllı telefonunun internete sızmasına sebep oldu.

James Bond serisinin son filmi Spectre'de yeni amiral gemisinin kullanılmasını talep eden Sony Mobile, Sony gurubunun ABD merkezli şirketi Sony Pictures'ten bir yöneticiye ürüne ait resmi bir görüntü sağlıyor. Hack olayından sonra ortaya çıkan e-posta, ürün yerleştirme uygulaması halinde film yıldızları ve yapımcılara Sony Mobile tarafından ödenmesi gereken meblaları da gün yüzüne çıkarıyor. Bizi ilgilendiren kısım ise, e-posta ekindeki Sony'nin resmi ürün görselleri.

Yukarıda görebileceğinizi Xperia Z4'e ait tasarım görüntüsü, telefonun ön panel sızıntısıyla uyumlu görünüyor. Yeni üretim yöntemleri sayesinde daha şık bir görünüm kazanan cam yüzeyler ve alüminyum orta kasa, aygıtın önceki Xperia Z modellerinden daha farklı görüneceğini doğruluyor.



Mobil cihaz sızıntısı Z4 ile de sınırlı değil. Yukarıdaki yumuşak dokulu bir kasa kullanan model de Sony'nin 2015 ürün gamında yer alıyor. Sıra dışı saat ekranıyla dikkat çeken cihazın donanımından tüketicileri farklı bir telefonun beklediğini söylemek mümkün.

Üçüncü ve son cihaz sızıntısındaysa bir akıllı bileklik yer alıyor. B. tapered loop konsept adıyla geliştirilen cihazın Sony SmartBand veya SmartWatch serisi altında piyasaya sürülecek olan gelecek yılki giyilebilir elektroniklerden biri olması bekleniyor. E-postada telefonların çıkış tarihini hususunda Mayıs/Kasım 2015 döneminden bahsedildiğini ekleyelim.



Eklenme tarihi: 19.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

musa bysl - 19.12.2014 17:18:00
Ne derse desinler SONY en kaliteli telefonlari uretiyor. Bazi sıkıntilari olsa da sony hem en sık hem ince hem de sagkam uretiyor.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler