Sony Xperia Z3 ve Z3 Compact'ın IFA 2014 tanıtım tarihi belli oldu

Sony Xperia Z3 ve Z3 Compact'ın IFA 2014 tanıtım tarihi belli oldu

Yeni amiral gemi ve mini amiral gemi modelleri internete sızan Sony, eylül ayı başında düzenlenecek Avrupa'nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA 2014'te yine büyük tanıtımlar gerçekleştirecek. XperiaBlog.net'in son haberiyle Sony'nin IFA öncesi organize edeceği büyük basın organizasyonuna ait tarih ve saat bilgisi internete servis edildi. Tanıtımın hangi ürünlere ev sahipliği yapacağı kesinleşmese de, onca sızıntının ardından yeni nesil Sony ürün yelpazesini tahmin etmek pek zor değil.

Etkinlikte öne çıkması beklenen Xperia Z3, kavislik alüminyum çerçeve, kablosuz şarj desteği, 20,7 MP Sony IMX220 kamera sensörü ve MSM8974AC çipset değişikliği dışında firmanın mevcut amiral gemisi Xperia Z2 ile kıyaslandığında büyük bir donanım güncellemesini beraberinde getirmiyor. OmniBalance tasarım anlayışında bazı yenilikler yapacağı bildirilen Japon elektronik devi, Z3'ün yanı sıra muhtemelen Z3 Compact modelini de Berlin'de katılımcıların beğenisine sunacak. 4,6 inç Full HD ekranlı Z3'ün kompakt versiyonu, nispeten daha küçük boyutları dışında ana modelden farksız bir teçhizatla donatılmış olacak.

3 Eylül tarihinde, Türkiye saatiyle 17.15 - 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek konferansta basına tanıtılacak yeni Sony ürünleri, IFA 2014'ün resmen başlayacağı 5 Eylül tarihinde de tüketiciler için sergiye açılmış olacak. Yeni Xperia telefonlarıyla birlikte Smartwatch 3 ve ikinci nesil lens kameraların da görücüye çıkacağı iddia ediliyor.



Eklenme tarihi: 31.07.2014
Kaynak: XperiaBlog

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler