Xperia Z3'ün yeni prototip görüntüleri ve özellikleri

Xperia Z3'ün yeni prototip görüntüleri ve özellikleri

Sony, bu seneki ikinci amiral gemisini önümüzdeki sonbahar döneminde resmen piyasaya sürecek. D6653 model numarasına sahip yeni üst düzey Sony telefonu, bazı tasarım değişikliklerinin dışında Z2 ile neredeyse tamamen aynı donanımı beraberinde getirecek. Henüz netleşmeyen bu bilgileri doğrulayacak yeni bir prototip sızıntısı daha gerçekleşti. @evleaks, Z3'e ait yeni prototip görsellerini internete sızdırdı ve cihazın teknik özelliklerini netleştirdi.

5,15 inçlik 1920 x 1080 piksel ekran, 2,4 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC çipset, 3 GB RAM, 16 GB hafıza, microSD kart yuvası, 20,7 MP kamera, 2 MP ön kamera, Android 4.4.4 KitKat işletim sistemiyle donatılacağı öğrenilen Xperia Z3, 2013'ten beri üst düzey Sony cihazlarının değişmez unsuru OmniBalance tasarım anlayışına ciddi yenilikler getirecek. Kavisli mat alüminyum kasa çerçevesiyle farkını ortaya koyacak Z3'ün doğrudan Z2'nin üst versiyonu olarak görülmemesi gerekiyor. Yılın ikinci yarısında üst segment için satışlarını dengelemek isteyen üretici, küçük donanım güncellemeleri, tasarım iyileştirmesi ve yeni bir isimle Xperia Z2'yi yeniden ısıtıp tüketicilerin önüne sunmuş olacak.

Eylülde başlayacak olan IFA 2014 fuarında tanıtılması beklenen Xperia Z3 ile birlikte Z1 Compact halefinin de gün yüzüne çıkarılabileceği konuşuluyor. Firmanın küçük amiral gemisi yıl sonuna doğru da resmiyet kazanabilir.



Eklenme tarihi: 24.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler