Xperia Z4 küresel pazar için duyuruldu: Xperia Z3+

Xperia Z4 küresel pazar için duyuruldu: Xperia Z3+

Bir ay önce Japonya'da tanıtımı gerçekleştirilen Xperia Z4, bugün küresel piyasa için de resmen duyuruldu. Beklendiği gibi Z3+ ismini taşyan Sony'nin yeni amiral gemi telefonu, daha ve hafif kasası, yenilenen çipseti ve ön kamerasıyla Xperia Z3'ün güncellenmiş sürümü olarak tüketicilerin beğenisine sunulacak.

İki yıldır sürdürdüğü donanım çizgisini bozmaya pek niyeti olmayan Sony, yeni telefonunda da aynı fiziksel özelliklere yer vermiş. 5,2 inç Full HD TRILUMINOS ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, 20,7 MP kamera, 5,1 MP ön kamera, 2930 mAh pil ve Android 5.0 Lollipop işletim sisteminin mevcut olduğu Xperia Z3+, yalnızca 6,9 milimetre kalınlığında ve 144 gram ağırlığında. Parlak alüminyum çerçevesiyle Sony'nin geçen seneki hack olayında internete servis edilen muhtemel Xperia Z4 görsellerini hatırlatan cihazın ön yüzündeki hoparlör ve ahize ızgaraları çerçeve ile ön kısmı kaplayan cam arasına gizlenerek daha temiz bir görüntü ortaya çıkarılmış.

Haziranda Türkiye dahil birçok ülkede satışa çıkacak olan Xperia Z3+, Donanımhaber'in geçen geceki özel haberine göre 2500 lira seviyesinde giriş yapacak. IP68 su ve toz geçirmezlik sertifikası bulunan aygıtın çift SIM kartlı bir versiyonu da yine yaz aylarında piyasaya sürülecek.

Sony Xperia Z3 Plus sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 26.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler