Sony Xperia Z3 Plus kılıf ve aksesuarları MobilCadde.com’da

Sony Xperia Z3 Plus kılıf ve aksesuarları MobilCadde.com’da

Uzun süredir Türkiye’de satışa çıkması beklenen Sony Xperia Z3 Plus, mağazalarda ve kullanıcıların cebinde yerini aldı. Her zaman üstün gücü ve su geçirmez özelliğiyle anılan Sony Xperia serisi, darbelere karşı ekran koruyucu film ya da kılıfa ihtiyaç duyuyor. Cep telefonu kılıf ve aksesuar pazarında lider marka MobilCadde.com, Sony Xperia Z3 Plus için hiçbir yerde bulamayacağınız kadar çeşitte kılıf ve aksesuarı kullanıcıların beğenisine sunmuş.

Ağırlığı ortalama 140 gram olan bu cihaz için ihtiyaç olan kılıf şüphesiz ki hafif materyaller. Bu ihtiyacı çeşit gücü ile karşılayan MobilCadde.com’da, her zevke ve beğeniye uygun model bulunuyor. Zarifliği prensip edinenler için ultra ince kılıflar, silikon ve sert plastik materyal ile tasarlanmış. Şıklığından vazgeçmeyen kadınlar için Xperia Z3 Plus taşlı kılıfları da bulunuyor. Dafoni markasının Paris, Zombie, Woswos gibi renkli tasarımları da Sony Xperia Z3 Plus kılıfları için yer alıyor.

Pil miktarı 2930 mAh olan Xperia Z3 Plus için şüphesiz ki bir powerbanka ihtiyaç duyacaksınız. MobilCadde.com’da bulunan onlarca powerbank çeşidi içerisinden ortalama 5000 mAh boyutlarında bir Sony Xperia Z3 Plus yedek bataryası size çözüm sunacaktır.

Xperia Z3 Plus’a sahipseniz kılıf tercihiniz için MobilCadde.com’dan geçmelisiniz. Birçok Sony Xperia Z3 Plus kılıf ve aksesuarı için acele edin.



Eklenme tarihi: 5.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler