Sony Xperia Z3'ün yeni görüntüleri paylaşıldı

Sony Xperia Z3'ün yeni görüntüleri paylaşıldı

Avrupa'nın en büyük teknoloji fuarı IFA 2014 yaklaşıyor. Eylülün ilk günlerinde basını kan ter içerisinde bırakacak bir konferans takvimi oluşturan üreticiler, şimdiden yoğunluğunu hissettiren tanıtım faaliyetleri kapsamında resmi tanıtımlar öncesi ciddi sızıntılarla medya ve internet aleminde yankı uyandırmaya çalışıyor. Yılın ilk yarısında satışa sunduğu Xperia Z2'nin ardından tazelenmiş bir versiyonunu yepyeni amiral gemisi Z3 olarak sergileyeceği kesinleşen Sony, yeni sızıntısızıyla yeniden bültenimize düştü.

Xperia Z3'e ait sertifikalama çekimlerini andıran yeni görüntüler, cihazın yenilenen alüminyum çerçevesi ve bazı donanım özelliklerini bir kez daha doğruladı. 3.100 mAh entegre güç ünitesi ilk kez gözler önüne serilen yeni Xperia Z telefonu, Z2 ile aynı donanım özelliklerini beraberinde getirecek. Hala Xperia Z3 ile tüketicilere sunulacak yenilikleri ortaya çıkartmaya çabalayan medya, IFA tanıtımında bizleri yeni ismiyle karşılayacak Xperia Z2'nin piyasaya sürülüş amacını öğrenmek için can atıyor olacak.

Bir yılda aynı donanıma sahip üç farklı amiral gemi telefonu hazırlayan Japon üreticinin 2015'te gelmesi ümit edilen yeni nesil donanım paketinden önceki düzlük olan Xperia Z3'ün son görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.







Eklenme tarihi: 26.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler