Sony Xperia Z3 Compact Kılıf ve Aksesuarları MobilCadde.com’da

Sony Xperia Z3 Compact Kılıf ve Aksesuarları MobilCadde.com’da

Her gün bir yenisi ile tanıştığımız akıllı telefonlara Sony Xperia serisinden Z3 Compact da dahil oldu. Otomatik odak özelliğine sahip kamerasıyla dikkat çeken Xperia Z3 Compact kısa sürede Xperia tutkunlarının gönlünü feth etti.

Xperia Z3 Compact alan kullanıcılar telefonlarını oluşabilecek her türlü darbe ve çiziklere karşı korumak için kılıf arayışına girdi. En popüler Xperia Z3 Compact kılıf ve aksesuarlarını kullanıcıyla buluşturan MobilCadde.com’da aradığınız tüm kılıf seçenekleri bulabilirsiniz. Telefonunuzda daha iyi bir koruma sağlamak için çoğu zaman daha kalın ya da kaba kılıflar kullanmak zorunda kalabiliyorsunuz. Ama MobilCadde.com’daki benzersiz ürünler sayesinde Xperia Z3 Compact’lara hem ultra koruma sağlayabilir hem de cihazınızı darbelere karşı koruyabilirsiniz.

Akıllı telefon kullananların çoğunlukla tercih ettiği silikon kılıflar Xperia Z3 Compact için de oldukça kullanışlı. Silikon kılıflar telefonunuzu zarif ve ince göstermekle kalmayacak, yumuşak dokusu sayesinde de düşmelere ve çarpmalara karşı koruyacaktır. MobilCadde.com size Xperia Z3 Compact için oldukça geniş ürün yelpazesi sunmaktadır. Telefonunuzun tasarımdan bir şey kaybettirmeyecek kapaklı, pencereli, standlı, deri ve birçok farklı kılıfa MobilCadde.com’da aynı gün kargo seçeneğiyle sahip olabilirsiniz.

MobilCadde.com’dan yapacağınız Xperia Z3 Compact kılıf ve aksesuar alışverişlerinizde 20 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo da ücretsiz. Z3 Compact kılıflarına MobilCadde.com farkıyla sahip olmak için siz de bir an önce siteyi ziyaret etmelisiniz.



Eklenme tarihi: 17.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler