Xperia Z2 ve Xperia Z3'ün Android 5.0 Lollipop güncelleme tarihi

Xperia Z2 ve Xperia Z3'ün Android 5.0 Lollipop güncelleme tarihi

LG G3 ve kısmen Samsung Galaxy S5 için dağıtımı başlayan Android 5.0 Lollipop işletim sistemi güncellemesi, birkaç hafta sonra Sony cihazlarına da ulaşmış olacak. Japon teknoloji devine ait resmi @SonyXperia Twitter hesabında paylaşılan mesaja göre; Sony, Xperia Z2 ve Z3 serileri için güncelleme dağıtımını yeni yılın başında gerçekleştirecek.

İlk etapta Xperia Z2 ve Xperia Z3 akıllı telefonları ile Xperia Z3 Compact modelinin yeni Android versiyonuna yükseltilmesi bekleniyor. Ardından Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3 Tablet Compact tablet bilgisayaları takip edecektir. Firma, ilk Lollipop güncelleme açıklamasında zaten Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra modellerini kapsayan geçen seneki birinci nesil Xperia Z ailesi ile Xperia Z1, Xperia Z1 Compact cihazlarının yeni sürüme güncelleneceğini müjdelemişti.

Şimdiye kadarki güncelleme vaatleri arasında en geniş cihaz listesine sahip olan Sony, Sony Ericsson alımından sonraki süreçte yazılım güncelleştirmelerine gösterdiği önemle tüketicilerin güvenini yeniden kazanmayı başardı. Lollipop versiyonunda bu politikasını sürdüreceğini doğrulayan tecrübeli üretici, 2015'in başında kullanıcılarını Material Design ile buluşturmaya başlayacak. Güncellemenin Türkiye ile ilgili detayları için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 18.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler