Sony Xperia Z2'nin Türkiye fiyatı

Sony Xperia Z2'nin Türkiye fiyatı

Dünya genelindeki satışına nisan ayında başlanan Sony markalı yeni üst düzey akıllı telefon, önümüzdeki günlerde resmen Türkiye'de de satışa sunulacak. Yenilenen ekranı ve gücünü aldığı yongada sistem çözümüyle öne çıkan Xperia Z2 adlı cihaz, daha önce serinin yüksek fiyatlı Z, Z1 ve Z1 Compact modelleriyle ülkemizdeki tüketicilerin beğenisini kazanan OmniBalance tasarım anlayışının en yeni halini beraberinde getiriyor.

Japon üreticinin yeni süper telefonu şu özellikleri bünyesinde barındırıyor; 5 inçlik Live Color LED teknolojisiyle geniş bir renk yelpazesine sahip Full HD çözünürlüklü TRILUMINOS IPS LCD ekran, 2,26 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 3 GB LPDDR3 RAM, 16 GB dahili hafıza, 128 GB'ye kadar microSD kart desteği, Ultra HD 4K video çekebilen 20,7 MP Sony Exmor RS CMOS kamera sensörü, 2,2 megapiksel ön kamera, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0 + LE, GPS, GLONASS, NFC çipi, 740 saat bekleme süresi vaat eden 3.200 mAh pil ve Sony Xperia kullanıcı arayüzlü Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi.

IP55 & IP58 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikalı Xperia Z2, siyah, beyaz ve mor renk seçenekleriyle piyasaya sürülmüştü. Xperia Z2'nin Türkiye fiyatını 2399 TL olarak alışveriş sitelerine duyuran yetkili distribütörler, mayıs ayı içerisinde cihazın satışına resmen başlayacak. Belirtilen mebladan yüz lira daha pahalı çıkış yapan HTC One M8 ve şimdi de Xperia Z2 ile ülkemizde satıcıların yeniden iki buçuk bin lira bandına yaklaşmak için şanslarını zorladıklarına şahit oluyoruz. Türkiye'nin ilk Apple Store mağazası sayesinde fahiş fiyatlı satışı sona eren iPhone modellerinin bu hamleyi sonuçsuz bırakması ümit ediliyor.



Eklenme tarihi: 13.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler