Sony Xperia Z2 tablet bilgisayarın birçok detayı ortaya çıktı

Sony Xperia Z2 tablet bilgisayarın birçok detayı ortaya çıktı

Castor kod adlı yeni bir tablet geliştirdiği iddia edilen Sony'nin amiral gemi sıfatlı çözümünden yeni haberler geldi. İlk olarak @evleaks tarafından teknik özelikleri sızdırılan tablet bilgisayarın birçok farklı basın görseli ve ağırlık gibi kasa ölçüleri gün yüzüne çıkartıldı. 6,4 milimetrelik kalınlığıyla sektörün en ince mobil cihazları arasına dahil olacak Xperia Z2 Tablet, önceki nesile kıyasla daha güçlü bir donanımı bünyesinde barındırıyor olacak.

Tabletin iki farklı kaynak tarafından internete sızdırılan teknik özellikleri şöyle; 10,1 inçlik Full HD (1920 x 1200 piksel) TRILUMINOS ekran, 2,3 GHz dört çekirdekli işlemci, Adreno 330 GPU, 3 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 8 MP ve 2 MP kameralar, IP55/58 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikaları, sürümlere göre değişen 426/439 gram ağırlık, 6,4 mm kalınlık, 266 x 172 ölçülerinde üç farklı renk seçeneğine sahip kasa, 6000 mAh pil, manyetik şarj pinleri.

Android 4.4 KitKat işletim sistemi tabanlı yeni Sony kullanıcı arayüzünün yüklü olacağı Xperia Z2 Tablet'in önümüzdeki hafta Mobil Dünya Kongresi 2014'te resmiyet kazanıp ilk kez sergilenmesi bekleniyor. Japon üreticinin yeni ürün yelpazesindeki ilk tablet olan Castor kod adlı aygıt, yine OmniBalance tasarım anlayışıyla geliştirilmiş. Siyah, beyaz ve mor renkli sürümleri mevcut olacak taşınabilir bilgisayarın yeni nesil ekranı, çok daha güçlü çipseti ve %50 daha fazla hafızaya sahip sistem belleğiyle tüketicilere Xperia Tablet Z'nin üstünde bir deneyim yaşatmaya çalışacak.





Eklenme tarihi: 17.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler