Sony Xperia Z2'ye ait olduğu iddia edilen arka kapak görüntülendi

Sony Xperia Z2'ye ait olduğu iddia edilen arka kapak görüntülendi

Sony'nin Sirius kod adı altında geliştirdiği rapor edilen yeni amiral gemi akıllı telefonuna ait ilk görüntü internete sızmış olabilir. Daha önce sayısız sızıntıyla gündeme gelen Digi-wo.com forumundan bir üye, yayımladığı görseldeki arka kapağın yeni Sony telefonuna ait olduğunu ileri sürdü. Dayanıklı camla kaplı ön ve arka yüzeylere sahip OmniBalance tasarım anlayışının farklı bir versiyonunu beraberinde getirmesi beklenen cihazda, cam yerine alüminyum materyal kullanılacak gibi görünüyor.

Mat görünümlü arka kapağa ait ilk görüntünün yanı sıra yeni nesil Xperia telefonunda 5,3 inçlik bir QHD (2560 x 1440 piksel) LCD ekran mevcut olacağını belirten kaynak, Sirius'un 5 farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürüleceğini ileri sürdü. Ultra yüksek çözünürlüklü bir ekranla birlikte Qualcomm'un amiral gemi sıfatlı yeni yongada sistem çözümü Snapdragon 805'i de bünyesinde barındıracak aygıt, Android 4.4 KitKat işletim sistemini süsleyen yeni Xperia kullanıcı arayüzüyle yüklü olarak satışa çıkan ilk Sony cihazlarından biri olacak.

Son olarak 23 megapiksellik yeni bir Sony kamera sensörünün entegre edildiğinden bahsedilen Sirius'un önümüzdeki ay resmiyet kazanması planlanıyor olabilir. Şuan için akıllı telefonun tanıtım ve çıkış tarihine dair kesin bir bilgi mevcut değil.



Eklenme tarihi: 18.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler