Sony Xperia Z2 Kılıfları MobilCadde.com'da

Sony Xperia Z2 Kılıfları MobilCadde.com'da

Sony markasının en yeni telefon modelleri içerisinde dikkat çeken Android işletim sistemli telefonu Sony Xperia Z2 son dönemde yüksek satışlarla listelerin popüler cihazı haline geldi. Xperia Z2 modeline duyulan talep, kılıf ihtiyacını da beraberinde getirdi. Sony Xperia Z2 cihazlarını satın alan kullanıcılar, kullanım çeşitliğine ve amaçlarına göre kılıf araştırması yapıyor. Sony Xperia Z2 kılıfları için en farklı aksesuar seçeneklerini de MobilCadde.com sunuyor.

Sony Xperia Z2 için silikon kılıflar, telefonu daha korunaklı yaparken sert plastik rubber kılıflar ise inceliğini bozmuyor. Kapaklı kılıflara baktığımızda yan kapaklı, dik kapaklı gibi modelleri görürken, pencereli kılıflar da son dönemin en moda seçimi oluyor. Pencereli kılıf ile gelen aramalar yanıtlanabiliyor, kapağı açmadan ekranın bir kısmı görülüyor. Pratik kullanım sevenler pencereli kılıfları daha çok tercih ederken, cüzdan niyetine telefonunu kullanmak isteyenler kart gözlü Xperia Z2 kılıfları seçiyor.

Ekran çözünürlüğü 1080 x 1920 px olan Sony’nin bu eşsiz cihazı ile dizi, maç yahut kısa videolar rahatça izlenebilir. Dizi keyfini artıracak araç olarak standlar ön plana çıkarken, stand özelliği bulunan kullanışlı telefon kılıfları da bulunuyor. Hem telefonunuzu koruyan hem de stand görevi üstlenen Sony Xperia Z2 standlı kılıfları MobilCadde’de bir çok farklı renk ve çeşitlerde kullanıcıya sunulmuş.

Sony Xperia Z2 telefonunuz için aradığınız kılıfı hala bulamadıysanız, MobilCadde.com’a uğramalısınız. İster silikon, ister standlı ya da cüzdanlı tüm kılıf modelleri ücretsiz kargo ile adresinize gönderiliyor. Üstelik aynı gün kargoya verilme hizmetiyle.
Sony Xperia Z2 kılıf seçeneklerini görün



Eklenme tarihi: 31.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler