Sony Xperia Z2 mayısta Avrupa'ya geliyor

Sony Xperia Z2 mayısta Avrupa'ya geliyor

Mobil Dünya Kongresi 2014'te tanıtılan 2014 model Sony amiral gemi akıllı telefonu, gecikmeli de olsa satışa çıkmaya hazırlanıyor. Avrupa'daki birçok resmi internet sitesi üzerinden ön sipariş sayfalarını tekrar yayıma alan üretici, Xperia Z2'nin resmi çıkış tarihi ve Avrupa fiyatını resmen ilan etti. İlk etapta dünya genelindeki dağıtımının mart ayında başlayacağı bildirilen akıllı telefon, daha sonra ileri bir tarihe ertelendiği yönündeki açıklamalar sonrası takipçilerini üzmüştü.

Live Color LED aydınlatmalı 5,2 inçlik Full HD TRILUMINOS IPS LCD ekran, 2,26 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 3 GB LPDDR3 RAM, 16 GB dahili hafıza, 128 GB'ye kadar microSD desteği, 20,7 MP Sony Exmor RS kamera sensörü, Ultra HD 4K video kaydı, 2,2 MP arkadan aydınlatmalı ön kamera, Wi-Fi 802.11ac, IP55 & IP58 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikaları, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi, 3200 mAh pil ve 158 gram ağırlığında, 8,2 milimetre kalınlığında, alüminyum iskelete sahip bir kasanın eşlik ettiği aygıt, 120fps 'slow-motion', SteadyShot gibi yeni çekim modları sayesinde piyasadaki en iyi kamera fonksiyonlarını bünyesinde barındırıyor.

599€ fiyatla Avrupalı tüketicilerin beğenisine sunulacak Xperia Z2, mayıs başında ön sipariş veren kullanıcılara ulaştırılmaya başlayacak. Cihaza Sony NFC hoparlör ve dış ortam seslerini engelleyen özel tasarımlı Sony kulakiçi kulaklığı eşlik edecek. Xperia Z2 Türkiye çıkış tarihi içinse yaz ayları işaret ediliyor.



Eklenme tarihi: 13.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler