Sony Xperia Z1'in yüksek çözünürlüklü yeni basın görüntüleri

Sony Xperia Z1'in yüksek çözünürlüklü yeni basın görüntüleri


Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek IFA 2013 fuarı için büyük bir basın konferansı organize eden firmalardan biri olan Sony, buradaki etkinlik sayfasından önceki gün geri sayıma başladı. Firmanın bu etkinlikte, kendi geliştirdiği yeni nesil mobil CMOS kamera sensörüyle donattığı bir telefon duyuracağı uzun süredir biliniyor. Honami kod adıyla birçok söylenti haberine konu olan cihaza ait yüksek çözünürlük yeni basın görüntüleri sızdırıldı ve kasa tasarımına dair tüm detaylar gün yüzüne çıkmış oldu.

Tüm giriş ve çıkışları kapatan koruyucu tıkaçlara gerek duymadan su ve toz dayanıklılığı sertifikası alan yeni Xperia, Qualcomm'un şimdiden onlarca mobil aygıta girmeyi başaran MSM8974 Snapdragon 800 yongada sistemini beraberinde getirecek. 20.7 MP çözünürlüklü, Ultra HD 4K video çekebilen ve Sony Lens G mercekle donatılan telefonun Xperia Z1 olarak resmiyet kazanması bekleniyor.

Xperia Z'nin halefinin duyurulacağı etkinliği, yukarıda paylaştığımız geri sayım sayfasından canlı olarak izleyebilirsiniz. Kamera donanımıyla dikkat çeken akıllı telefonun yeni basın görüntülerini aşağıdaki resim galerisinden incelemeniz mümkün.

Yazar: Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 3.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler