Xperia Z1, Z1 Compact ve Z Ultra için Android 4.4.4 güncellemesi çıktı

Xperia Z1, Z1 Compact ve Z Ultra için Android 4.4.4 güncellemesi çıktı

Google'nin tam bir hafta önce kaynak kodlarını yayımladığı Android 4.4.4 sürümlü en yeni KitKat yazılımı, bugün Sony'nin bazı telefonlarına ulaşmaya başladı bile! Küçük bir yazılım paketi olsa da daha önce şahit olmadığımız bir çabuklukta tüketicilerini son Android versiyonuna yükseltmeye başlayan Sony, Türkiye dahil Rusya, İtalya, Endonezya, Singapur gibi birçok Avrupa ve Asya ülkesinde dağıtım gerçekleştiriyor.

Birkaç hafta içerisinde ülkemizdeki tüm Xperia Z1, Xperia Z1 Compact ve Xperia Z Ultra kullanıcılarına ulaştırılması beklenen 14.4.A.0.108 yapı numaralı üretici yazılımı, Android 4.4.4 KitKat'ın yanı sıra Z2'deki basit ana ekran ve yeni Xperia Home ana ekranıyla donatılmış olacak. Diğer Sony güncellemelerinde olduğu gibi firmanın yazılımlarına ait en güncel sürümlerin entegre edildiği güncelleme paketleri, iyileştirilmiş kamera deneyimi, güvenlik düzenlemeleri, optimizasyon ve performans ile alakalı iyileştirmeler ve bilinen sorunların çözümünü içeriyor.

Xperia Z2 ile diğer üst ve orta düzey Sony Xperia telefon, tablet modellerinin de ilerleyen haftalardan Android 4.4.4 güncelleme dağıtımına dahil edileceği tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 27.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler