Sony Xperia Z1 mini görüntülendi

Sony Xperia Z1 mini görüntülendi


Yeni nesil kamera teknolojileriyle donattığı Honami kod adlı amiral gemisini geçen hafta resmen tanıtan Sony, daha küçük ekranlı başka bir model hazırlığında olduğu iddialarıyla yeniden söylentilere konu olmaya başladı. Xperia ray ve Xperia V'nin halefi olarak geliştirildiği iddia edilen Xperia ray 3, Honami mini gibi takma adlarla anılan cihaza ait yeni görüntüler yayımlandı.

4.3 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksellik LCD ekran, dört çekirdekli Krait 400 işlemci, Adreno 330 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 800 çipset, 2 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 20.7 MP Sony G Lens mercekli Exmor RS kamera sensörü ve 2.400 mAh pile sahip olacağı rapor edilen akıllı telefon, Apple'nin yeni iPhone modellerine rakip olacak. Xperia Z1 mini olarak isimlendirileceği tahmin edilen cihaz, piyasadaki diğer mini modellerinden farklı olarak üst düzey donanım özelliklerini beraberinde getirecek.

Sızan son fotoğrafta Xperia Z1 ile birlikte görüntülenen Z1 mini'nin ön paneli de önceki gün ETradeSupply tarafından yayımlanan bir görselle detaylandı. Önümüzdeki ocak ayında resmiyet kazanacak telefonun CES 2014'te sergileneceği iddia ediliyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 10.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler