Xperia Z Ultra'nın Wi-Fi destekli tablet bilgisayar versiyonu çıktı

Xperia Z Ultra'nın Wi-Fi destekli tablet bilgisayar versiyonu çıktı

Haftalardır sadece Wi-Fi destekli bir Xperia Z Ultra üzerinde çalıştığı iddia edilen Sony, nihayet Japonya'da SGP412 model numaralı aygıtının resmi tanıtımını gerçekleştirdi. Cep telefonu fonksiyonlarından yoksun, yalnızca tablet bilgisayar özelliği gösteren yeni cihaz, Sony Z Ultra Google Edition'dan sonra ikinci Xperia Z Ultra versiyonu olarak tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Halihazırda yalnızca Japonya'da satın alınabilir olan küçük tablet, 6,44 inç büyüklüğünde Full HD TRILUMINOUS LCD ekran, Sony Xperia Z Ultra Wi-Fibirçok farklı cismi algılayabilen özeldokunmatik panel, 2,2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 APQ8074 çipset, 2 GB LPDDR2 RAM, 32 GB dahili hafıza, 64 GB'ye kadar microSD desteği, 8 MP Exmor RS kamera, 2,2 MP Exmor R ön kamera, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, GPS, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi Xperia kullanıcı arayüzü ve 3.050 mAh pile sahip.

6,5 milimetre kalınlığındaki 212 gramlık tablet bilgisayar, mobil şebeke donanımlarından yoksun olmasına rağmen 499$ civarında bir fiyatla uzak doğulu tüketicilere sunuldu. Henüz diğer bölgelerde satılıp satılmayacağı bilinmeyen Xperia Z Ultra Wi-Fi sürümünün orijinal versiyonda olduğu gibi siyah, beyaz ve mor renk seçenekleriyle geldiğini ekleyelim.

Sony Xperia Z Ultra Wi-Fi sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 22.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler