100 desibel Walkman hoparlörlü Sony Xperia E1 duyuruldu

100 desibel Walkman hoparlörlü Sony Xperia E1 duyuruldu

2014 ürün ailesinin ilk giriş seviye modelini duyuran Sony, geçen sene çıkış yapan Xperia E'nin devam modelini gün yüzüne çıkardı. Xperia serisinin ikinci nesil E modelinde çoklu medya yeniliklerine öncelik veren firma, WALKMAN teknolojileriyle bütünleşen yeni çözümünü çok yakında tüketicilerle buluşturacak.

Ses şiddeti 100 desibele kadar ulaşan dev bir hoparlörle donatılan Xperia E1 ve Xperia E1 Dual, Sony Xperia E1yanınızdan geçen bir motorun dahi sesini bastırabilecek ses çıkışına sahip. Cihaz, 4 inç WVGA (800 x 480 piksel) TFT LCD ekran, 1,2 GHz çift çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci, Adreno 302 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 200 MSM8210 çipset, 512 MB RAM, 2 gigabaytlık bölümü kullanılabilir 4 GB dahili hafıza, 32 GB'ye kadar microSD kart desteği, 3 MP kamera, Wi-Fi b/g/n, GPS, GLONASS, FM radyo, Bluetooth 4.0 + Low Energy, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ve 500 saate kadar bekleme süresi sağlayan 1.700 mAh'lik pille geliyor.

Cihazı sallayarak şarkı değiştirme, özel WALKMAN düğmesi, deklanşör, Sony Unlimited içerik mağazaları ve sınıfındaki diğer modellerde görülmeyen daha birçok çoklu medya özelliğini bünyesinde barındıran Xperia E1, 129-175€ fiyat seviyesinden 2014 ilk çeyreğinde satışa çıkacak. Aynı anda iki farklı mobil şebekeyi farklı zil sesleri ve diğer arama ayarlarıyla kullanabilmeyi mümkün kılan Dual versiyonu da mevcut olan Android telefon, siyah, beyaz ve mor renk seçeneklerine sahip plastik bir kasayla donatılmış olacak.

Çin, Orta Asya, Afrika ve Asya Pasifik bölgelerini hedef alan aygıtların resmi ürün videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz. Sony Xperia E1 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.





Eklenme tarihi: 14.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler