Sony'nin 'selfie' telefonu Xperia C3 internete sızdı

Sony'nin 'selfie' telefonu Xperia C3 internete sızdı

Bilim insanlarının narsizmle ilişkilendirdiği "selfie" fotoğrafları, teknoloji dünyasını da etkisi altına almaya başladı. Bu sene Türkçe karşılığı özçekim olarak belirlenen yeni fotoğraf çekme modası, mobil cihaz üreticilerini daha güçlü ön kamera donanımı kullanmaya itiyor. Yarınki tanıtımıyla bu akıma dahil olacağını resmen duyuran Sony, özçekim odaklı ilk telefonunu yakında tüketicilerle buluşturacak. Gelişmiş kamera çekim fonksiyonlarına sahip olacak telefon, resmiyet kazanmadan önce ePrice.hk tarafından internete sızdırıldı.

Xperia C3 ismini alacağı iddia edilen "selfie" telefonu, 5 inç büyüklüğünde bir ekran ve 2.500 mAh pili bünyesinde barındırıyor. Güçlü bir ön kamera ve daha önce örneğine birkaç kez rastladığımız ön kamera flaşının mevcut olacağı C3, bütçe dostu bir akıllı telefon olacak. Arka kısmına hafif vuruşlarla veyahut sesle özçekim yapma fonksiyonunu beraberinde getiren Android telefon, fotoğraf düzenleme, dijital filtre gibi özelliklerle desteklenen kamera yazılımlarıyla piyasaya sürülecek.

Henüz tüm teknik detayları netlik kazanmamış olan Gina kod adlı Sony Xperia C3, yarın Sony tarafından resmen duyurulacak. Cihazın özçekim işlevlerine dair bilgi edinmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 7.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler