5,5 inçlik Sony Xperia C3 duyuruldu, çıkış tarihi açıklandı

5,5 inçlik Sony Xperia C3 duyuruldu, çıkış tarihi açıklandı

Sony, dünyanın en iyi "selfie telefonu" olarak nitelendirdiği yeni cihazını tanıttı. Xperia C serisine dahil edilan akıllı telefon, gelişmiş kamera donanımlı %68,1 ekran oranına sahip ön yüzüyle rakiplerini geride bırakacak. Daha kaliteli özçekimler için hem donanım hem de yazılım üzerinde titizlikle çalışan Japon teknoloji devi, hız kaybetmeden yayılmaya devam eden özçekim akımından faydalanarak orta düzey telefon satışlarını artırmaya çalışacak.

5,5 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksel çözünürlüklü TRILUMINOS ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci ve Adreno 305 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 400 çipset, Sony Xperia C38 MP Exmor RS kamera sensörü, HD video çekebilen 5 megapiksel geniş açılı ön kamera, ön kamera için LED flaş, Bluetooth 4.0, 30 saate kadar konuşma süresi vaat eden 2.500 mAh pil, Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve Sony Xperia kullanıcı arayüzü ile firmaya ait yazılımsal fonksiyonların yer aldığı Xperia C3, siyah, beyaz, nane renk seçeneklerine sahip polikarbonat kasayla korunacak.

Cihazın arkasına iki kez hafifçe vurarak ya da gülümseyerek özçekim yapılabilen bir kamera yazılımıyla gelen C3, bununla birlikte birçok fotoğraf düzenleme, filtreleme özelliğini de beraberinde getiriyor. Xperia C3 Dual adlı çift SIM kart yuvalı bir sürümü de bulunan 7,6 milimetre kalınlığındaki orta seviye Android telefon, büyük ekran avantajı ve özçekim odaklı görüntüleme işlevleriyle Ağustos 2014'te piyasaya sürülecek. Satışa çıkar çıkmaz en kısa süre içerisinde Türkiye'ye de giriş yapacak akıllı telefonun özçekim modasından faydalanarak başarılı olup olmayacağını kestirmek güç, ancak C3 ile sektörün yeni bir mobil cihaz sınıfına göz kırptığı kesin.

Sony Xperia C3 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Sony cihazları için aksesuar ve kılıflara MobilCadde.com adresinden göz atabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 8.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler