Sony Togari ve Honami ile akıllı telefon da hızları altüst etmeye hazırlanıyor

Sony Togari ve Honami ile akıllı telefon da hızları altüst etmeye hazırlanıyor

Xperia Z ile 2013 senesine müthiş bir başlangıç yapan Sony, bu rüzgarın etkisiyle birlikte daha önce sizlerle de paylaştığımız 6.4 inç boyutunda büyük ekran rekabetinde boy gösterecek bir phablet, bir de 5 inçlik ekrana sahip, kamera ve Walkman’i birleştirecek akıllı telefon hazırlıyor.

6.4 inç boyutun ve Togari kod adı ile hazırlanan büyük ekranlı akıllı telefon tablet melezi cihazın tasarım olarak Xperia Z ile aynı çizgileri taşıyacağı belirtilirken, Samsung’un Galaxy Note serisiyle rekabete girecek. Togari’de dikkat çeken en önemli özellik ise telefonun stylus kalem ile birlikte farklı yeteneklere sahip olacağının açıklamalar arasında yer alması.

Sony’nin diğer akıllı telefonu Honami ise 20 MP kamera sensörü, Carl Zeiss lens ve Xenon Led flaşı ile Sony’nin en önemli ürünleri arasında yer alan Walkman’i birleştiriyor. Bu cihaz için Sony’nin özel bir ses yongası geliştirdiğinin altı çiziliyor. Honami’nin diğer özellikleri ise donanım olarak özel parçaları bir araya getirmesi. 2.3 GHz hızında 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, Adreno 330 grafik birimi, 2 GB RAM ve 3000 mAh olacağı belirtilen batarya telefonu tam bir performans canavarı yapıyor.

IFA 2013’de uluslararası pazara tanıtılacak Honami öncelikle Çin’de çıkacak. İki telefonun da tüketicilerle buluşma tarihi Temmuz ayı. Bilgiyi veren Sony test mühendisinin de Honami için bu zamana kadar Sony’nin en iyisi dediği akıllı telefonun piyasadaki etkilerini ise herkes gibi biz de çok merak ediyoruz.



Eklenme tarihi: 29.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler