Sony Honami ile her şeyin en iyisini istiyor

Sony Honami ile her şeyin en iyisini istiyor

Son zamanlarda teknoloji dünyasında en çok konuşulan konulardan biri Sony’nin hazırladığı Honami kod adlı akıllı telefon. Bu kadar çok konuşulmasının nedeni ise Sony’nin bu telefonunda donanımı en üst seviyede tutmak istemesinin yanı sıra, sahip olacağı kamerasıyla tüm teknoloji dünyasını büyüleyeceği iddiası.

Telefonla ilgili ortaya atılan son söylentiler ise bu kameranın 1/1.6” Sony Exmore RS sensör ve Cybershot G lensine sahip olduğu ile ilgili. Diğer markaların amiral gemisi modellerine baktığımızda en büyük sensörlerden birini kullanacak Honami’de Sony, flaş olarak da piyasadaki akıllı telefonlardan 10 kat daha fazla parlaklık sağlayacak Xenon ya da çift LED kullanmayı amaçlıyor.

Fotoğraf işleme konusunda da özel bir yazılım geliştiren Sony, Cybershot fotoğraf makinelerindeki yazılımsal özellikleri Honami’ye entegre ediyor. Kamera arayüzünün de Honami’ye özel olarak değiştirileceği belirtiliyor.

Sony Honami’de kullanacağı belirtilen donanımlarıyla beraber ortaya çıkartacağı telefonun şimdiye kadar gelen öngörülerle birlikte bile bütün kullanıcıları heyecanlandırdığı gerçek. Bakalım Honami’de her şeyin en iyisini isteyen Sony, gerçekten bunu başarabilecek mi?



Eklenme tarihi: 3.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler