Sony Honami 4 Temmuz'da tanıtılabilir

Sony Honami 4 Temmuz'da tanıtılabilir

Son zamanlarda kamera odaklı hazırlanan telefonlar teknoloji dünyasının gündemini sıkça meşgul ederken, Sony’de tıpkı büyük ekran pazarındaki yeni oyuncusu Xperia Z Ultra gibi, kameraya önem veren tüketiciler için de Honami adında bir telefon hazırlığı içinde olduğunu sizlerle paylaşmıştık.

4 Temmuz’da Paris’te düzenleyeceği etkinlik için basına davetiye gönderen Sony’nin yeni telefonunu bu etkinlikte tanıtması beklenirken, ortaya çıkan ve Honami’ye ait olduğu iddia edilen görseller de bunu doğrular nitelikte. Davetiye’de görülen cihaza benzer görüntüler İnternet’te paylaşılırken bu cihazın Honami olması çok muhtemel.

Sony’nin yeni telefonun BIONZ görüntü işlemcili 20 MP çözünürlüğe sahip arka kamera ile gelmesi herkesi büyük bir merak içinde bırakırken, donanım profili de üst seviye bir telefon karşımıza çıkacak. Dört çekirdekli 2.3 GHz Snapdragon 800 işlemci, Adreno 330 grafik birimi, suya ve toza dayanıklılık belirtilen özelliklerden öne çıkanlar.

Sony Honami’nin ilk olara Japon NTT DoCoMo operatörü ile satışa çıkacağı ve daha sonrasında uluslararası pazarda boy göstereceği biliniyor. Bakalım Nokia, Samsung ve Sony üçgeninde kamerasıyla kazanan telefon hangisi olacak.



Eklenme tarihi: 28.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler